HEM ANAT DE COLÒNIES A CAN VILALTA!

La Setmana passada els conills i els esquirols vam anar de colònies a l’escola de bruixots de Can Vilalta.

Ens estaven esperant tres bruixots molt preocupats perquè havia desaparegut el seu mestre, en Tabalot. Ens van demanar ajuda perquè creien que el bruixot entremaliat Merlotus ja havia fet de les seves.

Hi havia una llista molt llarga de feines per fer-lo tornar a casa i poc temps. Vam començar amb un entrenament  en el camp  de bruixots amb tirolines, laberints, ponts i bicicletes màgiques!!! Després, vam fer una vareta amb mocs de troll i pols màgica i vam anar al planetari per conèixer en Paxi que ens va explicar coses del nostre planeta, el cel i les estrelles.

Més tard ens van visitar dos veterinaris per explicar-nos curiositats de les aus rapinyaires i  ens van fer una exhibició de vol.

A la nit, el bruixot Estrellat ens va convidar a casa seva per fer un encanteri on vam pujar les estrelles al cel.

Al dia següent vam anar d’excursió al bosc encantat per buscar els ingredients de la poció de l’alegria. I no us ho perdeu… vam veure animals petrificats!!!! Quina sort que vam trobar tots els ingredients per la poció i vam aconseguir salvar als animals petrificats i que tornés en Tabalot!!!! VISCA!!!!Som uns bruixots genials!!

Aquesta web utilitza cookies, pots veure aquí la Política de Cookies. Si continues navegant, estàs acceptant-la    Veure
Privacidad