La primavera té ulls de solidaritat.

Cada any quan arriba la primavera, la nostra escola s’omple de flors i s’obren els cors a les  Campanyes Solidàries.

Aquest any on  l’objectiu del curs ens parla d’obrir els ulls al que ens envolta, es fa  més evident que mai i els nostres ulls volen  mirar més enllà fins a Tànger   on està ubicada  la Guarderia  Infantil Sagrado Corazón  a la que ja en   hem  destinat  en altres anys tot al que s’ha recollit en les esmentades Campanyes.

La primera: El Berenar Solidari de Sant Jordi  organitzat  per l’AMPA de l’escola i  on les famílies han participat  activament tant en la seva preparació com  portant  pastissos i  llibres,  que després s’han venut.

En  total  de les vendes  van recollir   555 € .

La Segona: La Primavera Solidària on des de la Comissió de Solidaritat es van muntar tallers de pintura de cares, reciclatge i cuina dels quals els nens i les nenes  van poder gaudir molt i també amb la venda   d’unes magdalenes  que es van preparar  com a record del bicentenari de Jesús-Maria i  un té fantàstic.

En total es van  recollir la quantitat de 305 €.

Així doncs  el total de  860 €  els hi farem arribar  a Tànger on les mirades dels nostres infants s’uniran en la distància a les d’ells.

Un any més volem donar les gràcies a tots i a totes als que d’una manera o un altre ens han ajudat,  a fer d’aquests dos dies tot un èxit.

Aquesta web utilitza cookies, pots veure aquí la Política de Cookies. Si continues navegant, estàs acceptant-la    Veure
Privacidad