PREINSCRIPCIONS SEGON CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL

Trobareu tota la informació en el següent enllaç:
https://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/informacio_general_matriculacio/preinscripcio

DATES DE LES PREINSCRIPCIONS DEL SEGON CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL: DEL 7 AL 21 DE MARÇ DEL 2022.

CONSULTEU L’OFERTA EDUCATIVA AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ DE DATES IMPORTANTS AQUÍ!

 


INFORMACIÓ IMPORTANT I PREGUNTES FREQÜENTS:

Què em cal per omplir la sol·licitud?

Hi ha dues opcions:

SOL·LICITUD ELECTRÒNICA

Mitjançant certificat digital, com DNI electrònic, Cl@ve, idCat, etc. Si no es disposa de cap certificat, us en podeu generar un de forma fàcil, l’idCat Mòbil, us expliquem com:

Cal complir els requisits següents:

  • Ser major de 16 anys
  • Disposar de DNI/NIE/Passaport/Doc identificador d’un país de la UE o targeta de residència comunitària
  • Disposar d’adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil a efectes d’identificació i contacte
  • Targeta sanitària per la teva identificació

Accediu a l’adreça https://idcatmobil.seu.cat/ i trobareu les instruccions pas a pas de com fer-ho. Per utilitzar l’idCAT Mòbil només cal introduir el número de document d’identitat i el número de telèfon mòbil en el web on calgui identificar-se electrònicament per fer un tràmit. Tot seguit es rep un missatge al telèfon, que conté una clau d’accés per introduir-la en el web. En aquest cas, al tràmit de sol·licitud de preinscripció. Una vegada identificats, caldrà entrar el número d’identificació de l’alumne/a a RALC que us proporcionarà l’escola on està matriculat per poder recuperar les seves dades personals i acadèmiques, omplir les preferències i enviar la sol·licitud. En la majoria de casos no caldrà fer res més ni adjuntar cap tipus de documentació, donat que s’haurà fet l’intercanvi de validació de les vostres dades amb totes les administracions
implicades.

SOL·LICITUD EN SUPORT INFORMÀTIC:

Caldrà identificar l’alumne/a amb el seu núm. d’Identificació d’alumne i omplir el formulari, a l’enviar-ho es farà l’intercanvi de dades
amb les administracions implicades i adjuntar escanejada o fotografiada la documentació d’identificació i filiació (DNI, llibre de família, etc), juntament amb la que al·legueu a efectes de barems i que no s’hagi pogut validar.

 

Què és el RALC?

L’identificador de l’alumne és el numero d’inscripció en el Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC), que s’assigna a un alumne/a quan realitza la primera matricula en centres educatius a Catalunya.

Amb aquest identificador es poden obtenir dades de la identitat de l’alumne/a i l’historial de matricules, el que facilita als centres i als alumnes el desenvolupament de tràmits electrònics, com és el cas de la preinscripció.

Important: Els infants que sol·liciten una plaça al P3 no tenen Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC).

Puc presentar dues sol·licituds a dos centres diferents per uns mateixos estudis?

No, en cap cas. S’ha de presentar una sola sol·licitud i indicar-hi per ordre de preferència els diferents centres als que us interessa inscriure la vostra filla o fill.

Si tinc dubtes omplint la sol·licitud on em puc adreçar?

Podeu posar-vos en contacte telefònic 934240230 amb el centre en horari de 9h a 12h i de 15h a 16:30h, o a través del correu electrònic tamaritmatricula@jesus-maria.net i us ajudaran a complimentar el procés.

Com puc saber els criteris pels barems i la seva puntuació?

Trobareu tota la informació sobre criteris, calendari i la resta d’informació respecte el procés de preinscripció a la pàgina web.


 

INFORMACIONS I/O RECOMANACIONS:

Tenir fotografiada o escanejada la documentació en el mateix dispositiu des d’on es fa la sol·licitud.
• El codi de centre del nostre centre és 08003610, el necessitareu per indicar a quin centre voleu preinscriure-us.
• Demaneu al vostre centre actual el Núm. d’Identificació de l’alumne a RALC per poder lligar la sol·licitud al seu expedient acadèmic i personal.
• Cenyiu-vos al calendari establert, lliurar la sol·licitud o la documentació fora de termini us fa perdre tots els drets d’adscripció amb el risc que això comporta de quedar-se sense plaça al centre.

Com has de fer la preinscripció:

 

Aquesta web utilitza cookies, pots veure aquí la Política de Cookies. Si continues navegant, estàs acceptant-la    Veure
Privacidad