UNA VISITA MOLT ESPECIAL

La setmana passada va ser molt agradable a la nostra escola Jesús-Maria.

El dilluns dia 30, tota l’escola va celebrar el dia escolar de la Pau i la no violència. Però el dia també va ser especial , i molt , perquè vam poder gaudir de la visita de la germana Mónica Josefh, general de la congregació que va venir acompanyada de la consellera d’ Europa la germana Carmen Muñoz.

Van fer una visita a l’escola, on tots, grans i petits quedaven sorpresos, ja que la germana anava vestida amb un hàbit tipus sari, i les nenes la veien com una princesa. Les seves paraules dolces i tranquil·les, acompanyaven un ambient de pau i serenor .

Vam compartir amb elles el dinar, i tot seguit un claustre, on ens va convidar a la celebració en el 2018, dels dos-cents anys de la fundació de Jesús-Maria. Ens va encoratjar a seguir amb la nostra tasca educativa tot recordant a Claudina amb una mirada atenta i tendra cap als nostres alumnes.

Abans d’acomiadar-se va saludar també a la presidenta del AMPA en nom de totes les famílies de l’escola.

La setmana va finalitzar amb una festa en motiu de la celebració de Santa Claudina Thévenet ,la nostra fundadora, diada molt entranyable per a tots nosaltres.

 

 

Aquesta web utilitza cookies, pots veure aquí la Política de Cookies. Si continues navegant, estàs acceptant-la    Veure
Privacidad