Com a escola cristiana, la pastoral és l’eix vertebrador de tota la tasca educativa i expressa el conjunt de valors cristians i humans que volem transmetre als nostre alumnes, d’una manera vivencial .

S’inspira en la manera de fer de Santa Claudina Thèvenet, fundadora de Jesús-Maria, amb un estil senzill, obert i atent els més febles.

L’objectiu últim és fer-los una proposta de vida cristiana com un camí per a ser feliç.

 

Celebració Bicentenari

El diumenge 7 d’octubre vam celebrar una missa en acció de Gràcies a la Basílica de la Sagrada Família per clausurar el bicentenari de la Fundació de la Congregació de Jesús- María.

Alumnes, ex­ alumnes, pares, professorat, personal i amics que han format part de la família JM vam recordar el projecte que van iniciar fa 200 anys un grup de religioses i el carisma de Claudina.

A més, vam tenir el plaer d’assistir com a representants de la nostra escola al simposi que es va celebrar a Lyon, del 4 al 6 d’octubre, amb motiu del bicentenari de la Congregació de Jesús Maria.

Va ser molt enriquidor poder conèixer les cultures que formen la nostra comunitat educativa, així com poder visitar els llocs més emblemàtics de la vida de la nostra fundadora Claudina Thévenet.

A per 200 més!!