AFA:

Estimades famílies:

Us donem la benvinguda al nou curs.

 

QUÈ ÉS?

L’AFA és una entitat sense ànim de lucre. Aquesta associació de pares i mares es configura com una part essencial de l’escola, ja que ens permet involucrar-nos i participar de l’educació dels nostres fills a l’escola. Es tradueix en l’enllaç entre nosaltres (pares i mares) i l’escola i els seus educadors, per tal d’establir una comunicació fluïda i entenedora sobre qualsevol aspecte relacionat amb l’educació dels nostres fills i filles.

L’AFA es finança amb la quota anual que abonen les famílies. Aquesta quantitat ens permet realitzar, al llarg del curs, diferents esdeveniments i trobades on gaudim tant els pares i mares, com els alumnes i el professorat.

L’objectiu a assolir és crear una excel·lent, necessària i transparent relació entre FAMÍLIA i ESCOLA!

 

QUÈ FEM?

  • Organitzem i celebrem les festes tradicionals que ens permeten compartir bons moments dins l’escola i compartir-los, al mateix temps, amb altres famílies, tot enfortint la bona relació dins de l’escola per crear un ambient excel·lent i familiar.
  • Realitzem una revista al final de cada curs acadèmic amb el recull de tots els millors moments del curs i articles d’interès.
  • Col·laborem amb una aportació en concepte del servei del Psicòleg del centre que, durant el curs, ens ofereix xerrades que ens aporten molts coneixements i eines útils per a l’educació dels nostres fills i filles.
  • Col·laborem amb el servei de cangur/acollida que facilita que els pares i mares puguem assistir a les reunions escolars deixant els nostres fills i filles al centre i a càrrec de persones preparades.
  • Aportem a l’escola els fons sobrants: donada la manca d’ànim de lucre de l’AMPA, al final de curs hem de tancar l’estat de comptes a 0€. Per aquest motiu, els imports sobrants es donen a l’escola per a que els inverteixi en benefici dels alumnes i de les instal·lacions del centre.
  • FAPAC: formem part de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya.
  • CCAPAC: també formem part de la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya.

 

QUI LA FORMA?

L’AFA SOM TOTS!!!

L’AFA som la junta, els delegats de classe, els qui col·laboreu a les festes, els qui feu l’aportació econòmica anual… TOTS!!!

Us convidem a formar-hi part i a col·laborar amb nosaltres. Aquest any les festes es faran amb “comissions de festes” així que, si us bé de gust participar, només cal que ho comuniqueu a través del delegat o delegada del vostre curs i sereu benvinguts vosaltres i les vostres excel·lents idees per tal que tots en gaudim!